Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek

RólunkMéhészetünk

Családi vállalkozásunk az 1956-ban alapított méhészetre épül, amely ma is Újszilváson működik. Vállalkozásunk fő terméke a méz, amit különféle csomagolásban, a minőségi mézet kereső vásárlóknak értékesítünk. A különböző fajtamézek érdekében a méhcsaládokat évi 1000-1200 km-t szállítjuk. Bízunk benne, hogy a jó minőséggel, a nagyobb termékválasztékkal egyre több vevő bizalmát nyerhetjük el. Fontos szempontnak tartjuk – a minőség mellett – a termék megjelenését, a termékcsomagolást. Vállalunk egyedi címketervezést, csomagolás elkészítését is.

Az elmúlt 50 év szakmai tapasztalata alapján kifejlesztett termeléstechnológiánk biztosítja, a különböző fajtamézek megfelelőképpen elkülöníthető termelését, ezáltal is biztosítva azok sajátos ízvilágát és magasfokú minőségét. A fajtamézek iránti növekvő vásárlói igény jelzi a fogyasztói szokások változását, mely szerint ma már nem csak az akác méz “a méz”.

 

Üzemünk

2012-ben kaptuk meg a működési engedélyt az új építésű mézpalackozó üzemünkre.

Fő tevékenységünk a méz feldolgozása és annak nagykereskedelme. Ezen belül jelentős részt képvisel a saját tervezésű ajándékcsomagok készítése és forgalmazása a promóciós, üzleti ajándékok piacán.

Mézes kistornyunkkal, mely 4×50g különféle fajtamézet tartalmaz, 2008. novemberében a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség által szervezett Csomagolási versenyen a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) Különdíját nyertük el.

Természetesen nem elég csak a külső megjelenés. Mézeink minősége megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Bertók Mihály